Valkyrie Zeehengelsport slider 2

We zijn heel benieuwd naar uw ervaring en mening met Valkyriezeehengelsport. Laat het ons weten!

There are 7 comments
 1. Ed Vissers

  19 april 2022 voor het eerst een dag met de Valkyrie “op stap” geweest. Wat een mooie boot. Goed onderhouden en met een zeer vriendelijke schipper. in de kajuit een ruimte met enkele zitplaatsen. Een toilet dat opvallend schoon is. Ik heb wel anders meegemaakt. De vangsten vielen tegen. Daar had de schipper echter part nog deel aan. Hij heeft zich juist extra ingespannen door op zoek te gaan naar wrakken waar de vis wel wilde bijten. Langer en verder varen waren daardoor noodzakelijk maar voor de schipper geen enkel probleem. Dat het da toch niet lukte was domme pech. Het is nog altijd vissen.
  Al met al was het, mede dank zij de fijne boot en toffe schipper, een fijne visdag.
  Op naar de volgende keer.

  Ed Vissers

 2. Jasper de Bruin

  14 April 2022 bood afgehuurd en met ons gezin en een paar vrienden wezen vissen.
  Super dag gehad. Prachtig weer. Vangst was best goed. We hadden allemaal grote kabeljauw. Onze jongste dochter ving haar eerste kabeljauw en had gelijk de grootste van ons allemaal. zo trots als een pauw! Super enthousiaste schipper. Deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Ik had gezegd verwen ons maar. Het resultaat was, dat toen we weer aan wal waren niet meer hoefte te eten.
  Deze trip kon niet beter. Bedankt Pim!
  Gr. Fam. de Bruin.

 3. Henk

  7 mei 2022
  Henk Mijnhout namens de Hilversumse zeehengelsportvereniging Operatie Zeepier.
  Vandaag met schipper Pim van de Valkyrie op zee geweest. Mooie visdag, helaas weinig vis op de wrakken, ‘ s middags voor anker gegaan op de Maasvlakte daar mooie vissen gevangen.
  Enthousiaste , vriendelijke behulpzame schipper.
  Mooie boot, schoon, met een ruim visdek.
  De schipper verzorgde ons prima met soep, broodjes worst, koffie, frisdrank en een biertje. Perfect!
  Bedankt voor de fijne dag Pim, Operatie Zeepier gaat vast en zeker je boot vaker boeken.

 4. Fortuyn

  Ha die Henk, bedankt hoor! Was fijn om jullie club aan boord te hebben, hopelijk volgende keer dikke gullen! Grt Fortuyn

 5. Werner

  19/05/22
  voor het eerst gevist op de Valkyrie
  Leuke sfeer aan boord. Dag begint altijd vroeg en goed met een lekkere verse kop koffie. Top dag gehad ondanks dat het die dag behoorlijk veel regende.

  02/06/22

  2e keer aan boord van de Valkyrie

  Voelde al aan dat het een goede dag zal worden en dat werd het natuurlijk ook.de dag uiteraard begonnen met een lekker bakje koffie en er werd goed gevangen aan boord.

  Top boot en fantastische kapitein die de moed niet zomaar opgeeft!!

  23 Juni weer lekker vissen !!!

 6. Gisteren 14/06/22 mee geweest samen met mijn jongste zoon Erik met de valkyrie. Het was bijna windstil met een bijna vlakke zee. Om 05.30 aan boord met in totaal 12 man. Schipper is super vriendelijk en probeert het iedereen naar zijn zin te maken. We hadden een goede dag met mooie vangsten. Mijn zoon had een grotere gul als ik. Daar wordt ik blij van. We hebben van alles gevangen van horsmakreel , koolvis , rode poon , steenbolk en kabeljauw. De schipper blijft zoeken naar wrakken waar wel gevangen wordt en kijkt zeker niet naar de tijd. We waren net na 18.00 terug in de haven op Stellendam. Wij hebben een super dag gehad mede dankzij de schipper. Bedankt en zeker tot de volgende keer. Arjen en Erik van der Most.

 7. Marius

  Deze week een hele mooie dag gehad op de wrakken, met goede vangst. De vriendelijke en deskundige schipper doet er alles om het voor iedereen een geslaagde dag van te maken en weet de juiste puntjes te vinden. Ondanks hoge olieprijs wordt er niet bezuinigd op tijd en kilometers 👍

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 + twee =