Valkyrie Zeehengelsport slider 2 zeevissen

We zijn heel benieuwd naar uw ervaring en mening met Valkyriezeehengelsport. Laat het ons weten!

 

Laatste reactie!

 

17/3/2024, 13:26
Frank:

Beste gerit, hierbij een bericht vol lof over onze gemaakte trip van 16 maart 2024.
De aanloop zag er qua weer goed uit, al hoewel de dag dichterbij kwam de vooruitzichten schommelde.
Na perfect overleg met jou gekozen voor uurtje later weg en uurtje later thuis…
Ik ben nog nooit een schipper tegengekomen die om 16.15 u nog op weg was op de heenreis, geweldig. De troef op het laatst was een grandioze zet.
Ieder aan boord heeft zijn ( meerdere grote) vissen gevangen en ging met tevredenheid naar huis.
Gerit bedankt namens ons ploegje voor grandioze en zeker nog ’n keer te doene trip.
Grtjes. Kurt, Martijn en ik, frank.

There are 32 comments
  1. Ed Vissers

    19 april 2022 voor het eerst een dag met de Valkyrie “op stap” geweest. Wat een mooie boot. Goed onderhouden en met een zeer vriendelijke schipper. in de kajuit een ruimte met enkele zitplaatsen. Een toilet dat opvallend schoon is. Ik heb wel anders meegemaakt. De vangsten vielen tegen. Daar had de schipper echter part nog deel aan. Hij heeft zich juist extra ingespannen door op zoek te gaan naar wrakken waar de vis wel wilde bijten. Langer en verder varen waren daardoor noodzakelijk maar voor de schipper geen enkel probleem. Dat het da toch niet lukte was domme pech. Het is nog altijd vissen.
    Al met al was het, mede dank zij de fijne boot en toffe schipper, een fijne visdag.
    Op naar de volgende keer.

    Ed Vissers

  2. Jasper de Bruin

    14 April 2022 bood afgehuurd en met ons gezin en een paar vrienden wezen vissen.
    Super dag gehad. Prachtig weer. Vangst was best goed. We hadden allemaal grote kabeljauw. Onze jongste dochter ving haar eerste kabeljauw en had gelijk de grootste van ons allemaal. zo trots als een pauw! Super enthousiaste schipper. Deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Ik had gezegd verwen ons maar. Het resultaat was, dat toen we weer aan wal waren niet meer hoefte te eten.
    Deze trip kon niet beter. Bedankt Pim!
    Gr. Fam. de Bruin.

  3. Henk

    7 mei 2022
    Henk Mijnhout namens de Hilversumse zeehengelsportvereniging Operatie Zeepier.
    Vandaag met schipper Pim van de Valkyrie op zee geweest. Mooie visdag, helaas weinig vis op de wrakken, ‘ s middags voor anker gegaan op de Maasvlakte daar mooie vissen gevangen.
    Enthousiaste , vriendelijke behulpzame schipper.
    Mooie boot, schoon, met een ruim visdek.
    De schipper verzorgde ons prima met soep, broodjes worst, koffie, frisdrank en een biertje. Perfect!
    Bedankt voor de fijne dag Pim, Operatie Zeepier gaat vast en zeker je boot vaker boeken.

  4. Fortuyn

    Ha die Henk, bedankt hoor! Was fijn om jullie club aan boord te hebben, hopelijk volgende keer dikke gullen! Grt Fortuyn

  5. Werner

    19/05/22
    voor het eerst gevist op de Valkyrie
    Leuke sfeer aan boord. Dag begint altijd vroeg en goed met een lekkere verse kop koffie. Top dag gehad ondanks dat het die dag behoorlijk veel regende.

    02/06/22

    2e keer aan boord van de Valkyrie

    Voelde al aan dat het een goede dag zal worden en dat werd het natuurlijk ook.de dag uiteraard begonnen met een lekker bakje koffie en er werd goed gevangen aan boord.

    Top boot en fantastische kapitein die de moed niet zomaar opgeeft!!

    23 Juni weer lekker vissen !!!

  6. Gisteren 14/06/22 mee geweest samen met mijn jongste zoon Erik met de valkyrie. Het was bijna windstil met een bijna vlakke zee. Om 05.30 aan boord met in totaal 12 man. Schipper is super vriendelijk en probeert het iedereen naar zijn zin te maken. We hadden een goede dag met mooie vangsten. Mijn zoon had een grotere gul als ik. Daar wordt ik blij van. We hebben van alles gevangen van horsmakreel , koolvis , rode poon , steenbolk en kabeljauw. De schipper blijft zoeken naar wrakken waar wel gevangen wordt en kijkt zeker niet naar de tijd. We waren net na 18.00 terug in de haven op Stellendam. Wij hebben een super dag gehad mede dankzij de schipper. Bedankt en zeker tot de volgende keer. Arjen en Erik van der Most.

  7. Marius

    Deze week een hele mooie dag gehad op de wrakken, met goede vangst. De vriendelijke en deskundige schipper doet er alles om het voor iedereen een geslaagde dag van te maken en weet de juiste puntjes te vinden. Ondanks hoge olieprijs wordt er niet bezuinigd op tijd en kilometers 👍

  8. Tudor

    I had a great time fishing on the wrecks. Very nice boat, powerful and roomy. Great skipper, very friendly and there to help, making sure everyone is having a good time. I 100% recommend it.

  9. Evert de Beijer

    Vrijdag 15 juli een lekker dagje op zee gevist. Een combi-tocht met Valkyrie Zeehengelsport vanuit Stellendam. Combi-tocht betekent wrakvissen in combinatie met makreelvissen.
    Het was een prachtige dag. Mooi weer en niet teveel wind. Leuke groep mensen aan boord en een erg vriendelijke maar vooral echt enthousiaste schipper Gerit Fortuyn. Plan was om naar de wrakken te gaan en als we een pluk meeuwen tegen zouden komen om dan meteen makreel te gaan vissen. Meeuwen hebben we niet gezien dus door naar de wrakken. Bij het eerste wrakje dat nog dichtbij was werden meteen een paar gulletjes gevangen en ook blauwe en hors makreel en wat steenbolk. Tot aan het laatste wrak hebben we helaas geen gul meer gezien maar meer dan genoeg blauwe makreel, horsmakreel, pietermannen. Zelf ving ik 2 poontjes waarvan de grootste helaas vlak voor de reling van de haak viel. Maar ik had er nog nooit een gevangen dus dan is zo’n prachtige vis ook leuk. Nog door een collegavisser geholpen met het “villen” van de poon want die techniek kende ik nog niet. Op het laatste wrak ving ik zelf gelukkig ook nog een maatse gul en steenbolk dus mijn combitrip was geslaagd.
    We zijn lekker lang weggeweest zonder druk van de schipper. Maar in de loop van de middag in overleg besloten om terug te gaan want er kwam echt niet veel meer boven. Tegen 16 uur waren we terug in Stellendam.
    Gerrit is een erg relaxte, aardige en zoals gezegd enthousiaste vent en de sfeer aan boord was ook erg ontspannen. Dat heb ik vanuit Stellendam wel eens anders meegemaakt 😉. Al met al een heerlijke dag en zeker een aanrader om een keer met de Valkyrie van Gerit mee te gaan!

  10. Litsenburg

    Vandaag 4-8-22 met Valkyrie op zee geweest perfecte dat van alles wat gevangen top voor herhaling vatbaar
    Bedankt

  11. Wim

    Vandaag 10 augustus een combitocht gemaakt.Bedoeling was een wrakkentocht maar er zijn momenteel weinig tot geen Gul aanwezig op de wrakken.Het was een superdag waar de schipper echt zijn best deed om ons vis te laten vangen en dat is gelukt.Met 7 personen(5 volwassenen en 2 kinderen) een 170 makrelen gevangen en een aantal steenbolken deze waren te klein dus deze zwemmen weer.Het was voor ons de 1e keer met deze schipper maar zeker voor herhaling vatbaar.

  12. Frans Brouwers

    Gisteren met mijn gezin en mijn schoonvader een dagje weg geweest met de Valkyrie.
    Een super dag. De schipper is bijzonder professioneel, gastvrij, behulpzaam en gezellig.
    Mijn kinderen van 9 en 11 hebben bijzonder genoten en raken niet uitgepraat over de “chauffeur”.
    Ik kan de Valkyrie zeer zeker aanraden als u een leuke actieve dag (met uw kinderen) op zee wilt hebben.

  13. Michel

    04-08-22 Combi trip gehad en wat een leuke ervaring was dit zeg .schipper doet er echt alles aan om te zorgen dat er voor iedereen wat gevangen wordt .echt voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader om het een te gaan doen

  14. Arthur de Haan

    Prachtige dag op het water, met een zeer mooie goed onderhouden en ruime boot. Behulpzame, aardige schipper die ons perfect boven de wrakken en scholen makreel wist te positioneren. Het was lekker harken vanmiddag en de eerste makrelen liggen al in de rookoven :). Aanrader!

  15. Jos van Wissen

    Top dag gehad! bedankt van de last minute service. Vangsten boven verwachting ons zie je zeker terug

  16. Jeroen A.

    Op 25 Augustus rond 06.00uur vertrokken samen met twee vrienden met de sportvissersboot Valkyrie om op de wrakken mooie vissen te vangen. Normaal ben ik altijd zeeziek op een boot maar nu ik in 1 oor, 1 oordopje heb gedaan (linker oor als je rechts bent) en vooraf (1 uur voor de trip) een primatour pilletje te hebben genomen heb ik heel de dag nergens last van gehad! Ondanks dat er in de midddag een windkracht 4/5 op kwam zetten. Ook helpt de grote stabiliteit van de Valkyrie geweldig! Na eerst wat Makrelen te hebben gevangen op het wat ondiepere water zijn we verder gevaren naar de wat diepere wrakken. Hier werden de vissen ook een stukje groter. Deze dag Horsmakreel, mooie grote Makreel, rode poon en behoorlijke steenbolken voorbij zien komen. Helaas geen gehoopte gul/kabeljauw maar met een warme zee van zo`n 20/25°C is dat ook niet heel raar. In de winter gaan we weer, dan zullen ze zoals voorgaande jaren ongetwijfeld wel zitten! We zijn weg geweest van 06.00uur tot zo`n 19.00uur, een mega trip voor mij. Zo lang ben ik nog niet eerder op een sportvissersboot geweest. De schipper was echt top, deze deed er alles aan om ons goede stekken te laten vinden met veel vis, en dat lukte uiteraard ook met behulp van een groot scala aan vis/diepte etc. meetapparatuur. Ook had deze continu contact met andere boten om zo te bepalen waar de vis zat. Uiteindelijk hebben we vele mooie vissen mogen vangen en is de diepvries weer voor een tijdje gevuld. Absoluut een geweldige dag gehad en genoten van de gehele trip! Een hele grote aanrader voor een mooie visdag met een geweldige schipper aan boord die heel goed weet waar de vis te vinden is en erg gezellig is! Tot de volgende!

  17. Patrick de Vos

    13-10 wezen vissen met de Valkeryie.
    Wat een ervaring, 1e keer wrakvissen voor mij. Veel wrakken afgegaan en veel diversiteit aan vis gevangen op een onwijs mooie zonnige windstille dag(ondanks voorspellingen).

    Van harte met je 1e jubileum! Was een genot om met je mee te mogen varen!

  18. Peter den Hertog

    Afgelopen donderdag zijn wij wezen vissen. We hadden een prachtige dag, waar nagenoeg alle andere schippers aan wal bleven ging Fortuyn wel varen! In het begin wat golven maar later werd het steeds rustiger. Het was erg gezellig aan boord opgeruimde schipper en een aardig matroos. Het is was een dag met veel verschillende soorten: inktvis, rode ponen, makreel, horsmakreel, wijting en vele tientallen steenbolken. Helaas geen gullen vandaag, maar desondanks een prachtige dag geweest. Dit schip met deze schipper is zeer aan te raden! De volgende varen we zeker weer met de Valkyrie. Nogmaals hartelijk bedankt voor de prachtige dag schipper!!

  19. Ries brienen

    12-11-2022 met de valkyrie wezen ankervissen,het was een prachtige dag met mooi weer en een goede vangst van zo’n 500 wijting en platvis
    De boot is prachtig en comfortabel we hadden allemaal genoeg ruimte,de sfeer was geweldig we hebben veel plezier gehad wat vooral komt door de schipper wat een eerlijke en fijne man is die je overal mee helpt wat maar kan,niks is hem teveel en blijft vriendelijk
    Eten en drinken was goed verzorg
    We hebben een hele leuke dag gehad die we zeker nog eens over gaan doen
    Tot de volgende keer!

  20. Ha fortuin,
    Wat een dag gehad zaterdag 28-1-2023.
    Smorgen optijd vertrokken met een heerlijke warme bak koffie! En een hoop zin. jaa was weer ouderwets iedereen te gelijk dikke gullen/(kabeljauw) binnen halen! Kortom een prachtige wind stille dag met een zeer ervaren en gezzelige schipper die weet wat hij doet. En niet te beroerd is om een paar 100 liter diesel meer te verstoken, maar met dik resultaat En emmers met grote vis! Fortuin bedankt we hebben genoten!! en tot de volgende ronden!!

  21. Willems

    Gisteren met de valkyrie een wrakken tocht gemaakt.
    Lekker vroeg vertrokken uit de haven en meteen 2.5 a 3 uurtjes gevaren en met wat een resultaat seg vanaf de eerste keer ingooien meteen raak, verder nog de hele dag mooie maatse gullen naar boven gehaald soms met 3 te gelijk .
    Ik had een jonge bij die voor de eerste keer mee op zee kwam en die werd met alle plezier geholpen om het onder de knie te krijgen door mezelf de meedevissers en uiteraard de vriendelijke en behulpzame schipper.
    Het is zalig om met een schipper mee te kunnen varen die zijn vak kent en dit met hart en ziel doet!

  22. Pengfei

    I did my first wreck fishing yesterday with Valkyrie. We left at 6.30 in the early morning and sailed 2.5-3 hours to the first wreck. Immediately catched nice fish, eventhough I was a rookie of this sport and with severe seasick in the morning. Gerit and his fellows were friendly, warmly and helpful. They helped me tackled out every problem I encourtered during the day, like line tangles, binding hooks and so on. We went to >10 wrecks I think. Now I fully understand the price of the wreck trip. It is a bit expensive but definitely worthwhile to have a nice trip with spacious boat, skilled skipper and good catches. The skipper was really trying every possibility to find good wrecks and make things go smoothly. At the end of the day everyone was happy with his catches. It was also lucky that I met a group of nice people who took care of my seasick, gave me helpful suggestions and provided me tea. So warmly! I realy enjoyed the trip and would love to join again in the future! Thank you Gerit and everyone I met yesterday!

  23. Rob

    was een topdag. En de kapitein doet zich de moeite om je wat te leren. Kijkt niet op een litertje diesel om naar de beste visplekken te varen. En de matrozen niet te vergeten, die mannen staan meteen klaar voor je als je wat fout doet, heel erg behulpzaam. Dit was mijn eerste ervaring met bootvissen, en zeker niet de laatste. Tot snel.

  24. Tom

    Voor het eerst wezen wrakvissen
    Met drie vrienden.

    Dit is echt gaaf! We werden vanaf het begin vriendelijk door de kapitein ontvangen in de haven van Stellendam. De koffie stond al klaar.

    Langzaam vaarde we de haven uit.
    De zon kwam langzaam op (mooie foto’s kunnen maken.

    Gedurende die dag ook mooi weer gehad.

    Zijn op meerdere wrakken gaan vissen. En de kapitein kijkt hier niet voor op zn horloge of brandstofmeter.

    De kapitein geeft je ook nog tips en gooit zelf af en toe ook een lijntje uit. Ook onder alle andere opvarende een goed sfeer.

    Iedereen die aan boord was heeft heeft die dag goed gevangen.

    Thuis de vissen ontdaan van kop en staart en dus ook voor het eerst gefileerd. Dat was nog wel een dingetje, zeker als je geen fileermes hebt en niet weet hoe of wat….. op YouTube eerst een paar filmpjes bekeken en toen maar gewoon gedaan.

    Oke, er zaten nog wel hier en daar een paar graatjes in maar mocht de pret niet drukken.
    Zelf gevangen, (niet doodgemaakt) zelf leeggehaald, zelf gefileerd, zelf gebakken en zelf opgegeten

    Zeker voor herhaling vatbaar.

    Voor iedereen die een keer wil gaan vissen op zee:
    Deze boot is echt een aanrader.!

  25. Gert-jan

    Zaterdag 6 mei 2023
    05:15uur melde zich 9 man van zeevis vereniging Operatie Zeepier zich bij de Valkyrie. Het beloofde een mooie dag te worden, dus konden de zeeziekte pillen in de tas blijven zitten. En inderdaad het werd een beste dag: bootje drifte mooi rustig en vakkundig over de wrakken, zodat de menige kabeljauw zich niet kon beheersen. Zo rond een uur of 16:00uur terug naar de haven waar we zo rond 18:30uur weer aan de wal stonden. Resumé: top dag gehad👍

  26. Kees en Aart

    Zaterdag 6 mei zijn we gaan wrakvissen vanuit de buitenhaven van Stellendam met de Valkyrie van Fortuyn, de zee was zo glad als een spiegel en we hebben prachtige kabeljauw gevangen en zijn superblij met onze schipper die er alles aan doet om het ons naar de zin te maken, kortom, een aanbeveling waard!!!
    Groeten van Aart en opa Kees!

  27. Melvin van den Boom

    Gisteren een super goede en gezellige visdag gehad.
    Goed gevangen🎣, mooie gullen en grote makrelen.
    Goede ervaren schipper, maar ook erg gezellig gehad👍, zeker voor herhaling vatbaar.

  28. Ali

    Gisteren supergezellig dag gehad en goede vangst. De schipper had zelfs ijs voorzien voor onze vis echt een topper!!! Dit was onze eerste keer met Valkyrie maar ZEKER voor herhaling vatbaar. Dank je voor de fijne dag👍🏽

  29. El boudati mohamed

    Beste lezers,
    Donderdag 7 september voor de eerste keer gaan makreelvissen met de Valkyrie. Beste bootervaring tot nu toe, zeer goede schipper, zeer goed weer 30graden en zeer veel makreel. Schipper continu aan het rondgaan om te vragen of alles goed verloopt en een meester in het ontwaren van onderlijnen en in in het vinden van vis hé.

  30. Bram van Haaften

    Aan een topschipper en -visser,
    enigetijd geleden kregen wij het bericht dat je aankomende maanden je werkzame leven op een andere manier gaan vormgeven. Wij begrijpen dat je schoorsteen ook thuis moet blijven roken en niet die alleen van je boot. Vanaf het moment van aankoop van je boot heeft het ook niet mee gezeten (corona, dure diesel en afgelopen jaar waren de gullen maar moeizaam te vinden).
    Het was elke keer weer feest om met je mee te gaan. Aangestoken door je tomeloze enthousiasme, inzet, gedrevenheid, vakmanschap, vriendelijkheid, geduld, mooie gesprekken, energie en je nooit aflatende optimisme hebben wij ook zeer genoten van onze tochten. Wij hopen zeker de aankomende tijd hiervan gebruik te blijven maken.
    Bij deze willen wij je heel hartelijk bedanken voor alle mooie tochten en vangsten die wij met elkaar hebben gedaan.
    Wij wensen je in het nieuwe pad welke je ben ingeslagen Gods zegen toe (samen met je 4 meiden).
    Een oprecht gemeende groet van Kees en Bram

  31. Frank Csanyi

    Beste gerit, hierbij een bericht vol lof over onze gemaakte trip van 16 maart 2024. De aanloop zag er qua weer goed uit, al hoewel de dag dichterbij kwam de vooruitzichten schommelde.
    Na perfect overleg met jou gekozen voor uurtje later weg en uurtje later thuis…
    Ik ben nog nooit een schipper tegengekomen die om 16.15 u nog op weg was op de heenreis, geweldig. De troef op het laatst was een grandioze zet. Ieder aan boord heeft zijn ( meerdere grote) vissen gevangen en ging met tevredenheid naar huis. Gerit bedankt namens ons ploegje voor grandioze en zeker nog ’n keer te doene trip.
    Grtjes. Kurt, Martijn en ik, frank.

  32. paul van batenburg

    Wat een geweldige boot , en de schipper niks anders als lof,
    Behulpzaam , en zijn uiterste best doen om iedereen een geslaagde visdag te geven voerde wat verder waar een kabeljauw op zeker was te vangen .
    Wij gaan zonder twijfel nog boeken met de hele club om een dagje makrelen bij deze captain .
    ( Kleine tip ) zorg voor een vooruit betaling zodat die zwervers er niet mee wegkomen om gewoon maar af te zeggen dan kunnen wij allemaal nog jaren met je mee varen .
    Groetjes paul

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}